Kurzy vaření

Chcete se dozvědět více a vidět autorku kuchařky v akci ? Naučit se ještě něco nového, zkusit si to na vlastní kůži a pěst???…..

 

Máte jedinečnou možnost navštívit mé kurzy bezlepkového vaření v atelieru Culinari Praha 8.

Kurzy probíhají v profesionálním prostředí: http://www.atelier-culinari.cz/ 

nově i v profi atelieru: https://www.gurmandie.cz/

Studio je na náš pobyt vždy připravené,  kompletně vyčištěné a dekontaminované, prostě BEZPEČNÉ pro naše zdravotně dietní pečení a vaření.

Cena kurzu 1990,-/os,

Trvání kurzu 13,00-17,00 většinou i déle

Občerstvení: nápoje studené i teplé, ochutnávka i konzumace mých i Vašich výtvorů, ostatní odnášíte domů…

 

Aktuální termíny vyhlašuji na mém facebook profilu Radčiny kuchařky bez lepku se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec.


Program na jarní běhy bez lepku, mléka a příp. vajec je následující:

Přihlášky prosím na můj email: bezlepkovevareni@seznam.cz

26.1. 2019 – PRAHA Atelier Culinari – SLÍBENÝ kurz kváskování  pro začátečníky – jak založit kvásek ze Schar B, jak péct chléb z rozkvasu Schar B a jednodruhových mouk, rohlíky i buchty ze směsi, lívance z jednoho rozkvasu z jednodruhových mouk – bez lepku, mléka a případně i vajec již obsazeno

24.2.2018 – Jihlava Atelier Gurmandie – klasické pečení pro začátečníky a mírně pokročilé na Velikonoce – beránek čirokový s jablky, veky na chlebíčky, nekynutý mazanec,  tartaletky  – bez lepku, mléka a příp. i vajec

16.3.2019 – PRAHA Atelier Culinari –  pro velký zájem knedlíkování pro začátečníky a mírně pokročilé – kynuté sladké, slané přílohové, bramborové těsto univerzální  na sladké, slané, plněné, šišky, noky, rychlé hrnečkové a karlovarské – bez lepku, mléka a případně i vajec

30.3.2019 -PRAHA Atelier Culinari  jednodruhové kváskování pro pokročilé – kvásek z rýžové a čirokové mouky, pečení tmavého chleba zrychleného za pomoci kvašené ovocné vody, pečení bílého pečiva z jednodruhových mouk – bez lepku, mléka i vajec

13.4.2019 – PRAHA Atelier Culinari  – klasické pečení pro začátečníky a mírně pokročilé – jednodruhové na Velikonoce – beránek či bábovka z rýžových mouk, obložené rýžové bagely, týdenní těsto na chléb a pečivo z doma namíchaných jednodruhových mouk, linecké tartaletky z jednodruhových mouk – bez lepku, mléka a příp. i vajec.

Na květen PRAHA Atelier Culinari  připravujeme konzultační odpoledne – dotazy a odpovědi kolem bezlepkové diety, vaření a pečení, legislativy apod. A kurz v Jihlavě – Gurmandii s tématem  recepty na prázdniny -foccacia, polenta, lehké dezerty ke grilu apod..


Pokud chcete někomu udělat radost nebo se odměnit sami, mám pro Vás připravené vouchery, které doporučeně zašlu na Vaší adresu nebo na adresu obdarovaného (cena včetně pojištění doporučeného psaní 1990,-)….


Případné podněty a dotazy můžete zasílat na email bezlepkovevareni@seznam.cz.