Moji milí, mám už potvrzeny termíny z obou vařících atelierů, a to od ledna do dubna. Ano, píšu z obou atelierů, protože mě velmi mile oslovil úplně nový a krásný vařící atelier Gurmandie v Jihlavě. Takže od letošního roku jsme Vám k dispozici i tam. Uvidíme zda se spolupráce bude rozvíjet, ale zatím to vypadá velice nadějně. Opět bude vše před naším vařením vyčištěno a vydezinfikováno, abychom nebyli vystaveni kontaminaci.
Změna kurzů vyhrazena – vzhledem k časové náročnosti pro celou naší rodinu. Cena kurzů pro rok je 1990,- pro všechny kurzy v Praze, zůstáváme pod 2000,- hranicí, tak aby to bylo dostupné pro všechny a byly pokryty naše náklady. Jihlavská Gurmandie si řídí cenotvorbu sama, nicméně cena bude stejná nebo velmi podobná.

Přihlášky prosím na můj email: bezlepkovevareni@seznam.cz

30.3.2019 – PRAHA Atelier Culinari jednodruhové kváskování pro pokročilé – kvásek z rýžové a čirokové mouky, pečení tmavého chleba zrychleného za pomoci kvašené ovocné vody, pečení bílého pečiva z jednodruhových mouk – bez lepku, mléka i vajec.

13.4.2019 – PRAHA Atelier Culinari – klasické pečení pro začátečníky a mírně pokročilé – jednodruhové na Velikonoce – beránek či bábovka z rýžových mouk, obložené rýžové bagely, týdenní těsto na chléb a pečivo z doma namíchaných jednodruhových mouk, linecké tartaletky z jednodruhových mouk – bez lepku, mléka a příp. i vajec.

18.5. 2019 – PRAHA Atelier Culinari – kurz kváskování pro začátečníky – jak založit kvásek ze Schar B, jak péct chléb z rozkvasu Schar B a jednodruhových mouk, rohlíky i buchty ze směsi, lívance z jednoho rozkvasu z jednodruhových mouk – bez lepku, mléka a případně i vajec.

8.6.2019 – Jihlava Atelier Gurmandie – kurz kváskování pro začátečníky – jak založit kvásek ze Schar B, jak péct chléb z rozkvasu Schar B a jednodruhových mouk, rohlíky i buchty ze směsi, lívance z jednoho rozkvasu z jednodruhových mouk – bez lepku, mléka a případně i vajec.

Na květen PRAHA Atelier Culinari připravujeme konzultační odpoledne – dotazy a odpovědi kolem bezlepkové diety, vaření a pečení, legislativy apod. A kurz v Jihlavě – Gurmandii s tématem recepty na prázdniny – foccacia, polenta, lehké dezerty ke grilu apod…

Podzimní kurzy budou vypsány během letních prázdnin a bude se na co těšit… Prahu čeká Orientální kuchyně, Hříšná cukrárna, vánoční kurz. V Gurmandii ještě uvidíme, co by Vás zajímalo…

Pokud chcete někomu udělat radost nebo se odměnit sami, mám pro Vás připravené vouchery, které doporučeně zašlu na Vaší adresu nebo na adresu obdarovaného (cena včetně pojištění doporučeného psaní 1990,-).

Poukázka na kurz vaření a pečení bez lepku, mléka a vajec v hodnotě 1900,- Kč

Případné podněty a dotazy můžete zasílat na email bezlepkovevareni@seznam.cz