Školení kynuté pečivo

Nové kurzy v Národním zemědělském muzeu

Pro velký zájem jsou tu opět dva oblíbené kurzy bezlepkového pečení v Národním zemědělském muzeu

13. 4. 2024 12:30 Prostě kynuté, nejen pro začátečníky – bez lepku, mléka a vajec  

Jediný kurz lahodného kynutého pečiva bez lepku, který tento rok pořádáme. 
Naučíte se těsto na housky a rohlíky, pizzu, tmavý chléb, jemné koláče a loupáky. Prozradíme Vám spoustu dalších využití univerzálních těst pro každou příležitost.
Kurz je vhodný pro začátečníky v bezlepkové dietě i pro pokročilé.
Individuální přístup, kdy si každý účastník odnáší spoustu rad, zkušeností a hlavně svůj chlebík a krabicí pečiva domů. 
 

18. 5. 2024 12:30:  Letem bezlepkovým světem – bez lepku, mléka 

  • Fish and Chips – kousky bílé ryby v nadýchaném speciálním těstíčku s mátovým hráškem, hranolky 
  • Pinsa romagna – lehčí a křupavější verze pizzy podávané v malých obdélnících, možno i plněná varianta
  • Lahmacun – turecká verze pizzy
  • Tyrolský Germ knodl s povidly a vanilkovou omáčkou jako sladká tečka.
Vše bez lepku, laktózy, vajec

Komentáře

Zobrazením komentářů souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů.

Další skvělé recepty